måndag 22 mars 2010

Dinos nya idol

Dino har nog gått och blivit kär, i grannens gamla stövarhane...suck.
Så fort han är lös så springer han raka vägen dit över stenhagar och granngårdar. Han är ju inte så tung så skaren bär ganska bra och dessutom har han ju simmartassar som brer ut sig till minst dubbel storlek vid behov. Snabb som en vessla är lillhunden också om jag ena stunden har honom framför mig och sen blundar i 2 sekunder så har inte mera någon hund inom synhåll när jag tittar upp igen. Nåja, vi får träna på kontakten och använda långlina ett tag framöver. Funderar också skarpt på att inskaffa en hundgård åt honom.

5 kommentarer:

  1. Ojdå, det är ju inte roligt... Tyvärr lär dom sej snabbt att smita, men det är betydligt trögare att få dem att stanna kvar =/.
    Vi har inhägnat bakgården nu (resten av gården blir senare) för att inte behöva ha 17 par ögon framtill och i nacken då 4 yrbollar kutar omkring. Tyvärr är Neiti oxå ganska snabb att gärna gå och hälsa på grannen eller bara nån som kommer förbi (inte bra med en översocial hund heller) =).

    SvaraRadera
  2. Jo, han är nog mycket snabbtänkt min lilla kooik. Man känner sig lite för trög ibland, men han har ett gott humör och är pigg på det mesta så det uppväger nog allt det som inte blir som det var tänkt.

    SvaraRadera
  3. De goda sidor brukar nog smälla högre =)

    Ska bli roligt att förhoppningsvist hinna se honom i Vasa. Har ju inte sett Dino sen han var bara en liten puppy =)

    SvaraRadera
  4. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

    SvaraRadera
  5. Mäh, tycker han inte att Eddie duger som idol längre? =)

    SvaraRadera