torsdag 3 september 2009

Shopping

Nu har jag varit och handlat hundprylar igen. En ny borste och en hårtork. Som ni kanske förstår är det Eddie som är försökskanin. Borsten var riktigt bra, en avelång med extra långa piggar av märket Grayhound. Den tränger igenom Eddies tjocka päls samtidigt som den inte är för stor. För ett par veckor sen fick Eddie, som var i värsta fällningsperioden sedan valppälsen for av, behandling med en pälsolja som skulle sitta i. Stackars Eddie fick gå med fett-look i en vecka, men det var effektivt mot tovorna. Pälsen hängde slak utom där tovorna satt så det var enkelt att lokalisera och avlägsna dem och sen hölls han tovfri. Pälsoljan var av märket Bio Groom. Det blir spännade att testa den nya torken, med 2200 watt då ska torkningen gå som en dans.

Lill Dino har också fått sitt, en liten röd dummy gjord av brandslang, samt ett tuggben även det i en röd nyans. Nu är det så att inget smakar lika gott som fingar medelst människa samt byxben. Fingrar är lagom mjuka och om man biter tillräckligt hårt då kommer det även skrik alternativt svordomar. Byxben är ju de absolut bästa kampleksakerna, i bästa fall kan man få i genom en liten syl till tand genom tyget och göra hål. Eddie lägger annars beslag på alla bitleksaker och tuggben med diametern över 1 cm. Han lägger dem i en välbevakad hög invid flaggstången.

2 kommentarer:

  1. Valptiden är jätteskoj =D, Neiti älskade alla snören matte hade på kläderna, drog man tillräckligt så lossnade dom ju =).
    Köpte oxå en ny borste åt hundarna av märket Roger Para, passar riktigt bra både åt sheltiena och cockern...

    SvaraRadera
  2. Det är alltid lika kul att prova något nytt och ibland hittar man något som funkar bättre än det gamla.

    SvaraRadera